i en värld med bara ny asfalt

där åker alla longboard och är glada.
idag gick jag upp åtta o halv nio kom jesper. sen åkte vi board mellan nio och elva och sen åkte jag till stan o färgade håret. nu har jag lite bättre koll på hur min frilla ska bli känner jag. hoppas jag blir nöjd- sen träffade jag elin o jag shoppade lite mer på myrorna. igår köpte jag ju dom gröna jeansen som ska bli mitt projekt. så idag blev det rutiga gubbshorts o röda klackskor. sistnämda kommer nog aldrig användas dock. kankse till stuprörsjeans och tubtop. svart eller vit. inget mer markant än så.

dessutom ska jag jobba på dagis imorn så jag har fått packa inför helgen idag. jag är inte så sugen på att ha massa packning. men jag vet inte hur jag ska minimera den mer utan att gå med samma kläder i fem dagar... hmmm

nu ska jag nog se på äntligen hemma lite mer

att somna med vetskapen om att europa har en skamlig musiksmak

igår gick alltså den stora finalen av stapeln där den bästa låten i europa ska koras. eller ska jag säga. igår var dagen då alla röstar och fjäskar för sina grannland och det land som har flest landsmän utspridda i andra länder vinner. det va helt fenomenalt dåligt att sverige med sitt mycket bra bidrag. tillåt mig säga det bästa på länge. kom sist-. och därför har jag nu lovat mig själv att jag aldrig mer ska se på den där tävlingen. sveriges television borde dessutom sluta satsa pengar på skiten.

förutom detta har jag i helgen varit och besökt min utspridda familj. först syster och sedan far och den nya bebisen. det va en intressant helg. inte rolig. men intressant.

dessutom har jag firat kusin och där med hunnit med att träffa övrig släkt. jag har gjort många bra och nödvändiga saker i helgen med andra ord.

och imorn ska jag ta tantpoäng och gå till frisören och föna håret. men lugn. det är inte så illa som det låter..
jag gör det för en god sak

late on dudes

125159-1

125159-1

back on track.. för en stund i alla fall

haha kul att jag inte har skrivit nåt sen lokfesten. det har gått sjukt länge sen dess o jag hargjort helt sjuka saker sen dess med. det har varit en bra tid. ingen tvekan om den saken. den största grejen har nog varit idre. idre idre IDRE. om jag kan ge någon ett råd så är det att man ska åka till fjällen och göra en säsong. det är det bästa jag har gjort i mitt liv. haha och ungeför där tog det slut på grejer som jag har gjort sen jag skrev sist. det tycker jag känns bra!
men idag ska jag. trots gårdagens stora besvikelse på björn. åka till halmstad o hälsa på kristin o hennes björn,. det kommer blir en brutalt seg tågresa är jag rädd. men jag har laddat upp med film på datorn så det ska nog gå vägen.
men för att komma iväg i tid o inte få tok-stressa som jag brukar så måste jag nog börja göra mig i ordning nu. jag har ju gått o dragit på mig en mkt bångstyrig frisyr som måste plattas som en tok för att man över huvudtaget ska kunna ta med den ut.

så over and out helt enkelt. så får vi se när jag återkommer nästa gång :)

RSS 2.0