wwwwaaaaaaaaaaaaaaa wwawawawawa

om den här datorn inte va så seg så kunde jag roa mig med att titta på bilder på facebook. men nu går inte det.
det regnar ute också
MEN
på fredag ska jag leka med min babe ebba.
så jag ser fram emot det istället för att gnälla tror jag.
undrar när min dator blir klar från sin inlämning. jag vill minnas att jag lämnade in den i hmmmm tjaaa
kan det vara en vecka sen imorn?
då kan det ju ta tvåååå till!!
ooo man!

förresten
jag ska på två intervjuer om säsongsjobb
ett i vemdalen o ett i sälen.
hoppas på flera så jag kan välja och vraka
tråkigt inlägg jag vet
haha

amanda : om du mot förmodan har tid att läsa detta i all fadderstress, har du tid att leka med mig snart? jag vill jag vill jag vill!

min mormor karin dalberg

har ett eget google hemma.

och detta kräversåklart en förklaring.

igårnär vi satt och åt kom min morfars nyligen förbipasserande magsjuka på tal. och min mormor berättade att hon själv inte vågade ge sig ut på stan den dagen då morfar hade insjuknat eftersom hon va rädd att hon själv skulle drabbas av denna sjukdom som vi kan kalla för neagarafallet.

nåväl. mormor kunde därför alltså inte gå till apoteket och köpa den till mänskligheten gudagåva som kallas för resorb och är vätskeersättande. mormor fick helt enkelt " leta reda på ett recept för hemma gjort vätskeersättning" som hon utryckte det. varpå jag va tvungen att fråga var hon "hittade" det hemma i sin lägenhet. då hon ju inte kunde lämna den och mormor tillhör den generation som inte använder googel vid sådana nödsituationer.
. jo det ska jag berätta! hon hittade den i sitt eget google. min mormor har nämligen ett arkiv för fan allt. ALLT ALLT ALLT. hon skiver upp hur mycket det regnar.vad det är för väder, vem som fyller år. vad folk har för telefonnummer, regestreringsnummer. vad en kastull kostade när hon och morfar flyttade ihop. hur många skedar jag har i min samling av matgrejer, ja jag undrar om honinte skriver upp allt.
dessutom sparar hon på små listiga utklipp. typ alla grundämnen. namnsdagar. vad det heter när man varit gift i si och så många år. olika färger på äldelstenar. och ja. tydligen recept på hemmagjord vätskeersättning-
det är fan tur att man har mormor om datorn en dag skulle lägga ner.
MEN jag leker ändå med tanken att presentera google för mormor. vad skulle hända då? skulle hon avvisa det direkt och konstatera att allt det där vet hon redan. ELLER skulle hon fastna framför datorn i resten av sitt liv och sitta där helt hänförd och bara insupa mer och mer information av alla dess slag,

hmm jag vet inte.


jag måste bara

haha
jag måste bara fortsätta på min vuxenstil och berätta att jag idag har åkt färdtjänst mellan norrköping o linköping. känn på den du! haha

en söndag som en söndag kan vara

idag är en söndag som en söndag kan. och kanske ska vara i en vuxen människas liv. haha jag säger inte att jag nödvändigtvis VILL ha det såhär. men nu är det så just denna dag.
vaknade ganska tidigt och låg därför kvar och drog mig en stund. (en mindre vuxen sak va väl att jag pratade lite med mina gosedjur om hur dom hade haft det under gårdagen. haha ) låg och tänkte på att jag hade kul igår o hur skönt det va att åka hem istället för att fortsätta ut. konstaterade att jag inte va ett dugg bakis och att lotta nog skulle bli förvånad över att jag gick upp så tidigt o va pigg o fräch. travade ut o vardagsrummet o möttes av komentaren " vaed tidigt du kom hem" jag tillkännagav min teori om att jag inte orkade vara bakis idag och tog sedan tag i lite frukost för att sedan glida runt och flyttpacka i några timmar. flitigt värre. nu sitter jag här o tittar på nyhetsmorgon som handlar om klimakteriet (tack gode gud för att det känns sååå avlägset) och väntar på att mitt nagellack ska torka. snart ska jag nämligen ta på mig söndagsmiddagskläderna och ta tåget till norrköping för att äta middag med mormor och morfar. (ävan här vuxenpoäng både för att jag gör det och för att jag inte dyker upp bakis i samma kläder som jag hade igår) tjaa vad skaman säga. en skön söndag men liiite för vuxen hittills. ska nog fråga någon om vi ska hitta på ett bus frammåt kvällen. man vill ju inte att det ska börja växa mossa på mig redan vid tjugoett års ålder.

förresten måste jag berätta att jag håller på o nässlar mig in på åre chokladfabrik. jag har luskat reda på två oberoende kontakter som har insider på föredaget. jag står allt mitt hösthopp till deras förfogande.

hej på er alla bakfulla söndagsfirare.
 


när baddräkten spricker

besvikelse när den når sin spets.
och återigen kan man använda sig atvuttrycket " det är INGEN IDÈ att hoppas på nått, man blir bara besviken "
Alshammar har förberett sig i fyra år för att simma ynka 50 korta meter. hon är så snubblande nära att komma iväg och i sitt huvud ligger hon säkert redan i vattnet och kämpar, men vad händer? baddräkten spricker.!! huuur ofta händer det lixom? ALDRIG!

vilken total besvikelse det måste vara.

tur att det va länge sen man gick på en sån nit själv. jag får hoppas att jag klarar mig åtminstonde ett tag till. typ livet ut vore skönt. hihi


älskade vanvårdare blogg

haha nu är jag tillbaka igen :)
det står klart att konstatera att jag bara bloggar när det är piss. ELLER om nånting är stört rackarns roligt.
just nu får det nog falla in under piss ändå.
hösten kommer med stormsteg och om hmm 16 dagar har jag iiiingeeeeenttttiiiiinnnngggg att göra längre
jag har inget hem. för lägenheten ska sjag flytta ur. ingen skola för det skiter jag nog i. inga kompisar i närheten för alla ska flytta. utom mandipandi. haha jag kommer stalka dig :P och jobbet får jag nog inte jobba så mycket på.

ssååååå
dom sista dagarna har bestått av frenetiskt jobbsökande. jag söker alla jobb som finns att söka. till och med dom som inte finns att söka kanske.
jag har kommit fram till att det inte är nån idé att börja plugga bara för att fördriva tid.
så antingen får jag börja på nått till våren. eller så drar jag och säsongar nånstans i vinter. OM jag får nått jobb. flr det kan maninte räkna med. men jag har fan sökt sökt sökt och jag ska söka lite mer när jag kommer hem från jobbet idag.

vi har en ny tjej på ojbbet o det ska bli spännande att se vad det är för en filur. men det blir nog inte förns nästa vecka.
hoppas btw att det händer nånting på jobbet idag. annars får jag spatt. det är ju inte SÅ expotiskt att stå där o rulla tummarna i sex timmar. nej det är inget att hänga i granen

förresten skaffade jag mig en ny lur igår. så nu kan jag lyssna på musik på den. ALLTSÅ : ipod problemet för stunden löst. BRA

men man skulle kankse passa på o ladda in lite bra musik på den med. annars är den lite lönlös.
så får det bli.

ps. om du ramlar på ett jobb du inte behöver så kan du ju ge det till mig,
och det senaste är att jag funderar på att läsa upp mina betyg när jag ändå inte har nått för mig :)
haha

RSS 2.0